Gör en intresseanmälan nu för att hjälpa till under sommaren 2022!

Maj – Ångermanland/södra Lappland
Juni, juli – Västerbotten/ mellersta Lappland
Augusti, september – Norrbotten och norra Lappland

Du som vill komma med och hjälpa till med utdelningen av Biblar kan göra en intresseanmälan nedan. Det går också bra att höra av dig till Birgit Åkesson för mer info på birgit@bible-for-the-nations.com

 

sommaren 2022

Upplägget för dagen blir enkelt och effektivt:

Vi startar dagen med ett Bibelstudie. Därefter åker teamen ut i olika områden och delar ut Boken om Hopp och Boken om Hopp för barn i brevlådor. Teamen får med sig kartor som man noga följer. När man kommer tillbaka till ”basen” rapporterar man vad man har hunnit under dagen. Några kanske stannar kvar på basen för att packa Biblar.

Vi arbetar måndag – lördag och vilar på söndagen.

På kartan nedan kan du se de olika områdena vi kommer att arbeta i, i turordning, naturligtvis kommer vi även att åka ut i de områden som inte är inringade och dela ut Boken om Hopp. Vi börjar i södra Ångermanland. Schemat nedanför kartan anger tidsperioderna, men kan komma att ändras under utdelningen.

Start i ÅNGERMANLAND

Vi planerar med att starta i Härnösand, Örnsköldsvik och Sollefteå i början av maj månad. Därefter drar vi norr över. Bön, planering och samtal med lokala kyrkor pågår för fullt.

Kanske brukar du åka med din familj till någon kristen konferens på sommaren. Eftersom allt är lite annorlunda just nu kanske du denna sommar ska ta med hela familjen och låta dina barn få vara del av något större, ett missionsuppdrag för vårt land. Här kan både ung och gammal komma med. Du kan välja mellan att arbeta som ett självständigt team med din familj och kanske en familj till. Eller så kan du ingå i ett större team som åker i väg på utdelningsuppdrag.

Du kan göra en intresseanmälan, som inte är bindande. Med det hjälper du oss att se hur vi ska planera boende möjligheter.

Under juni, juli, augusti och september fortsätter vi i Västerbotten, Lappland och Norrbotten.

visionen

Visionen är mycket enkel. Den går ut på att varje kristen ser till att människor i sin omgivning nås av det glada budskapet om Jesus. Ett av det allra enklaste sättet att dela med sig av sin tro borde vara att helt enkelt lägga ett Nya Testamente i grannars brevlåda. Antigen med ett personligt kort med en hälsning, eller anonymt. Därtill ämnar sig Boken om Hopp NT med livsberättelser ypperligt. De innehåller hela Nya Testamentet med 160 färgsidor fyllda med starka livsberättelser, böner, info och vägledning i hur man tar emot Jesus i sitt liv. De är små i formatet och passar i varje brevlåda.
I Sverige räknar man med att det finns omkring 4,5 miljoner brevlådor. Om varje kristen hade tagit omkring 20 brevlådor hade vi nått hela Sverige. Hur många brevlådor kan du ta?

Guds Ord – till Sveriges folk
Just nu pågår utdelningen av Boken om HOPP NT på flera platser i vårt land.
Samtidigt förbereds sommarinsatsen – maj, juni, juli, augusti och september 2022.

Ångermanland, Lappland, Västerbotten och Norrbotten är sommarens stora Summer camp satsning.

Vi räknar med att familjer, ensamstående, tonåringar, pensionärer, motorcyklister m.fl. ska sluta upp och vara med om sommarens Bibeläventyr.
Huvudsyftet med Summer camp är att tillsammans med lokala kyrkor, hemgrupper och kristna organisationer dela ut Boken om HOPP NT i brevlådor runt om i de ovannämnda landskapen. Alla kan göra något – packa, skjutsa, be och dela ut. Det blir dagar av Bibelundervisning, bön, Bibelutdelning, sångstunder, gemenskap.

Är du intresserad?
Följ hemsidan: brevlademissionen.se, där det uppdateras löpande om satsningen.

Vill du stödja utdelningen av Guds Ord? Sätt in din gåva på:
Märk gåvan: Biblar Norrland / eller skriv ett av den 4 landskapen.
Plusgirokonto: Bible for the Nations
PG 23 41 00-6
Swish: Street Church Sweden
Swish 1235403589

Vill du be och fasta?
Sedan slutet av förra året pågår en bön och fastekedja. Det går bra att ansluta sig och skriva upp sig för bön och fasta en eller flera dagar. Kontakta roul@bible-for-the-nations.com

Vill du dela ut boken om HOPP NT där du bor?
Gå in på Jesusbutiken.se – och beställ paket – med flera Boken om HOPP NT, med cellufanpåsar, klisterhjärtan och ett vykort som man kan lägga med i påsen.

Vill ni som församling satsa på att sprida Boken om HOPP NT i er stad/samhälle/by?
Kontakta Roul Åkesson 0709–314121 eller Benny Gustafsson 070-787 54 72 för mer information och möjligheter.

Kontakta oss

Har du frågor och funderingar kan du nå oss via kontaktuppgifterna nedan:

Intresseanmälan till SOMMAREN 2022

Du som är intresserad av att hjälpa till med utdelningen av Boken om Hopp Nt kan skriva en intresseanmälan. Vi kontaktar därefter dig för att berätta mer om just tiden då du anmält intresse. Vi kommer att bo i kyrkor och leva enkelt. Har du tält eller husbil/husvagn går det bra att ta med det/den. Alla ansvarar för sin egen mathushållning.

Namnet på församlingspastor/präst med kontaktuppgifter

vem vi är:

Det finns ett mindre arbetsteam som arbetar med att planera och genomföra satsningar med utdelning av Boken om HOPP NT i olika byar och samhällen i Sverige. I dagsläget är det: Roul och Birgit Åkesson, BftN, Benny Gustafsson, pastor i Tranås.
Flera är på gång in i teamet. Bakom satsningen står Bible for the Nations, som tagit fram Boken om HOPP NT.
Ordförande Roul Åkesson
Bible for the Nations e.V.
Aulkestrasse 28
48734 Reken Tyskland
www.bible-for-the-nations.com
roul@bible-for-the-nations.com

Brevlådemissionen är ett nätverk som Bible for the Nations har startat för att få ut Guds Ord till alla hem i Sverige. Nätverket startades i början av oktober 2020 efter korsvandringen från Treriksröset till Smygehuk. Ledningsgruppen är Roul och Birgit Åkesson / Benny Gustafsson.
Benny Gustafsson kan hjälpa församlingar med utdelningen av Boken om Hopp NT, Utemöten och olika evangelisations-satsningar och det finns även en Cafébuss som kan använda för olika insatser. Kontakt: Benny Gustafsson 070-787 54 72
Tillsammans når vi Sverige med budskapet om Jesus Kristus.

Vi samarbetar med:

Lokala församlingar/kyrkor i Norrland